Liedjes met Carolien & Marie-Christine

De avonturen van Rosalinde

Vanavond vieren we Midzomernachtfeest in het Sprookjesbos! Rosalinde, het rozenelfje, en haar dierenvriendjes hebben alles tot in de puntjes voorbereid. Het bos is prachtig versierd, er hangen zelfs lichtjes in de bomen. Maar vanmorgen werden ze wakker en was alles ineens overhoop gehaald!? 

Wie heeft die ravage gemaakt? Wie heeft de bloemen meegenomen en hoe krijgen ze die terug? Zal het lukken om het mysterie op tijd op te lossen?

Wij maken een serie voorstellingen rondom de elfenpop Rosalinde, genaamd ‘De avonturen van Rosalinde’. 

Deze voorstellingen zijn interactief, thematisch en duren 30 a 45 minuten. In deze voorstellingen verwerken wij klassieke aria’s, traditionals, bekende klassieke muziek én kinderliedjes. Wij noemen ons product “klassiekemuziektheater voor kids”.

De voorstellingen bedenken en produceren wij zelf. De verhalen ontstaan aan de hand van thema’s, denk aan de seizoenen, feestdagen, rouwverwerking en normen en waarden.  

“Wij werden gewaardeerd met een 4,7 (van de 5 punten) door ons publiek tijdens het Delft Fringe Festival!”

Onze voorstellingen:

  • Welkom in het Sprookjesbos
  • Midzomernacht in het Sprookjesbos
  • Kerst in het Sprookjesbos

Samen muziek maken en luisteren maakt waardevolle herinneringen

Grootouders en kleinkinderen delen vaak een hoop lol. Samen naar muziek luisteren en samen zingen hoort daar zeker bij. Wij willen graag de gangmaker zijn om waardevolle herinneringen te maken. Dat kan in de vorm van een concert/muziekmiddag, maar ook in de vorm van een muziek-theater-middag, met de liedjes en avonturen van Elfenpop Rosalinde en haar vriendjes Piep en Haas.