Liedjes met Carolien & Marie-Christine​

Sprankelende optredens voor ouderen

Met onze Musique Mobile kunnen wij een onvergetelijk middag verzorgen voor bewoners en personeel van het verzorgingshuis. De Musique Mobile is een rijdende piano, waarmee we door het huis kunnen lopen naar de verschillende afdelingen en gezamenlijke ruimtes. Daar kunnen wij kleinschalig korte optredens geven. Is iemand aan bed gebonden dan kunnen we bij die persoon op de gang voor de deur een paar liedjes zingen en spelen. 

“Wij bereiken iedereen!”

Muziek zorgt altijd voor sfeer en reacties, maar bij ouderen lijkt dat vaak sterker te zijn. Herinneringen komen boven, verhalen komen los. Wij nemen niet alleen de tijd voor ons programma, maar ook om even dat korte praatje te maken met bewoners als daar behoefte aan is. Het doet er niet toe of iemand nog geheel zelfstandig is of op de psychogeriatrische afdeling woont, de emotie blijft!

Herinneringen en een gezellige, sfeervolle middag

Voor die mensen die nog naar een gezamenlijke ruimte kunnen komen voor een groot optreden verzorgen wij mooie concerten met herkenbare (licht) klassieke muziek. En hoewel we ‘luisterconcerten’ geven, staat interactie bij ons voorop. We zoeken altijd naar herkenbaar en passend repertoire, denk aan ‘Edelweiss’, ‘Qué sera, sera’, of een mooie Mozart aria.

Denk ook eens aan een grootouder/kleinkind concert!! 

Samen muziek maken en luisteren maakt waardevolle herinneringen

Grootouders en kleinkinderen delen vaak een hoop lol. Samen naar muziek luisteren en samen zingen hoort daar zeker bij. Wij willen graag de gangmaker zijn om waardevolle herinneringen te maken. dat kan in de vorm van een concert/muziekmiddag, maar ook in de vorm van een muziek-theater-middag, met de liedjes en avonturen van Elfenpop Rosalinde

"Carolien en Marie-Christine brengen met passie en plezier een prachtig aanbod aan liederen waarmee ze ouderen ontroeren!"
Hanny
Geestelijk verzorger
"Hartverwarmend. Dank jullie wel"
Marianne
Activiteitenbegeleider

Wij leggen contact, ook op afstand!