Liedjes met Carolien & Marie-Christine

Musique Mobile

Carolien en Marie-Christine brengen met passie en plezier een prachtig aanbod aan liederen waarmee ze ouderen ontroeren!
Hanny
Geestelijk verzorger Cardia
Fotoshoot
Klassieke muziek theater op locatie, 📷 Hans den Boer

Musique Mobile; Muziek/theater op locatie!

Hoe kunt u ons inzetten?

 • Feest!
  U geeft een feestje en wilt dit omlijsten met muziek? Dat kan! Wij komen op uw locatie mooie muziek maken die we samen hebben uitgezocht. Dit kan variëren van een Händel aria, ingetogen verdrietig of juist uitbundig blij? Of liever een Disney klassieker? Een verstild Schubert lied? Of misschien wilt u wel een avond vol liedjes van vroeger?
 • Teksten op maat
  Wilt u uw gelegenheid extra bijzonder maken met een eigen geschreven tekst? Geen probleem! Tekst-op-maat is mogelijk. Geef ons een ruwe versie of een overzicht van wat er in het desbetreffende lied uitgedrukt moet worden en wij zetten het op melodie. Uiteraard hebben we de melodie samen uitgekozen.
 • Muziektherapie
  Dat muziek waardevolle momenten op kan leveren weten we uit eigen ervaring. Zo was er een vrouw van 103, die nauwelijks haar bed nog uitkwam. Wij mochten een prachtig bevrijdingsconcert geven, buiten het huis vanwege Corona, en daar stond ze. Bij het raam te zwaaiend, klappend en een grote lach op haar gezicht!
  Ook mensen met dementie hebben veel baat bij muziek, het geeft ze rust en herinnering. Even een moment vol kleuren in een grijs gebied. Zo voelt dat ook voor mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap. Uiteraard moeten we samen de toon en sfeer goed afstemmen zodat we dat optimale effect behalen.
 • Festivals
  Wij zijn te boeken voor festivals. Zowel met een programma voor volwassenen als kinderen.
 • Feestdagen
  Wij komen heel graag uw feestdagen voorzien van muziek. Denk hierbij aan Carols tijdens de Kerst, liefdesliedjes op Valentijnsdag, passiemuziek rondom Pasen, zomerliederen met Midzomernacht en de mooie melodieën van Sint Maarten liedjes.
 • Voorstellingen
  Wilt u een mooie kindervoorstelling op locatie? Zoek niet verder maar ga naar onze pagina Rosalinde.
 • Begrafenis en Herdenkingsdienst
  Op ieder moment in ons leven speelt muziek een grote rol. Echter op momenten van overlijden en herdenken lijken we het nog dieper te ervaren. Op die momenten zijn wij er graag voor u. Wij luisteren naar uw wensen en geven daar gehoor aan. Zo komen we samen tot een mooi eerbetoon aan uw geliefden.

Wij hebben enkel een stopcontact nodig op locatie

"Hoog kippenvel kunnen jullie geven, op herdenkingen, maar ook vanmiddag weer bij Cardia!"
"Hartverwarmend. Dank jullie wel"
Marianne
Activiteitenbegeleider