Liedjes met Carolien & Marie-Christine​

Troostrijke muziek

Luisterend oor

Er moeten veel keuzes gemaakt worden in kort tijdsbestek. Soms heeft uw dierbare duidelijke wensen achter gelaten wat betreft de muziek. Maar dat is niet altijd het geval. Wij luisteren naar uw wensen, vullen aan waar nodig en zo komen we samen tot een persoonlijk muzikaal afscheid.

Afscheid

Afscheid nemen van opa, oma, vader, moeder of een andere dierbare doet pijn. Muziek die bij een herdenking gespeeld is, helpt ook bij de rouwverwerking later. De troost die muziek biedt bij een uitvaart is groot. Het zal een mooie, warme herinnering worden aan een bijzonder moment.

Muziek tijdens uitvaartdiensten

Carolien en Marie-Christine zijn ervaren professionele musici, sopraan en fluitiste/pianiste, die bij het afscheid van een dierbare de herdenkingsdienst kunnen begeleiden met mooie, gepaste, klassieke liederen en instrumentale muziek. 

Live muziek

Live muziek tijdens het afscheid voorafgaand aan de begrafenis of crematie biedt troost, zeker op die momenten dat woorden tekort schieten.

Bach, Händel, Schubert of lichte muziek

Ons repertoire is breed. U kunt voor klassieke muziek kiezen, zoals Bach, Händel of Schubert. Lichte muziek is ook mogelijk, denk aan Dat ik je mis, Memories, Time to say Goodbye of The Rose. De keuze hoeft niet alleen een lied te zijn, ook instrumentale muziek op fluit of piano is mogelijk. 

"Jullie waren fantastisch, het sloot zo mooi aan vandaag. Mensen waren zeer geraakt door jouw prachtige stem."
Familie uit Bilthoven
"Hartelijk dank voor de prachtige zang, het was een bijzonder afscheid"
Familie uit Nijmegen
"Hartverwarmend, bedankt!"
Familie uit Schiedam
"Een waardig eerbetoon aan mijn moeder, ze had dit zo mooi gevonden!"
Familie uit Tilburg